Το royalgold.gr σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

1. Με τη χρήση PayPal

Το PayPal είναι μία on-line υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω διαδικτύου. Οι χρήστες του PayPal έχουν τη δυνατότητα να στείλουν χρήματα σε κάποιον άλλον λογαριασμό καθώς η λειτουργία του είναι ακριβώς ίδια με αυτή ενός απλού τραπεζικού λογαριασμού. Η ύπαρξη ειδικών κρυπτογραφημένων σελίδων συμβάλει στο να πραγματοποιούνται 100% ασφαλείς συναλλαγές. Σε αυτό συντελεί και ότι μόνο το ίδιο το PayPal γνωρίζει τα στοιχεία της κάρτας, ενώ ο παραλήπτης παραλαμβάνει μόνο χρήματα και όχι αριθμούς καρτών.


2. Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την τράπεζα Πειραιώς, η οποία αναλαμβάνει τη διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής, κατοχυρώνοντας την ασφάλεια των συναλλαγών σας. Το ποσό αρχικά δεσμεύεται και στη συνέχεια αφαιρείται από την κάρτα σας, όταν ολοκληρωθεί η τιμολόγηση της παραγγελίας σας.

3. Με μηνιαίες δόσεις

Ένας άλλος τρόπος αποπληρωμής είναι με μηνιαίες δόσεις μέσω της πιστωτικής σας κάρτας. Μπορείτε να επιλέξετε από 1 έως 6 άτοκες δόσεις. Οι κάρτες της Citibank καθώς και μερικοί τύποι καρτών της Εθνικής τράπεζας δεν υποστηρίζουν την αγορά με έντοκες και άτοκες δόσεις, λόγω μη συνεργασίας με την Πειραιώς καθώς επίσης και οι πιστωτικές κάρτες American Express γενικότερα την αγορά με τη χρήση τους. Οι κάρτες τις Εθνικής τράπεζας που υποστηρίζουν άτοκες ή έντοκες δόσεις είναι οι εξής: ΜasterCard Classic (527801), ΜasterCard Gold (527890), ΜasterCard Platinum (552053), Visa Classic (491791), Visa IASO (422164), Visa TOYOTA (459346). Η αγορά με έντοκες ή άτοκες δόσεις δεν υποστηρίζεται από πιστωτική κάρτα που έχει εκδοθεί από τράπεζα του εξωτερικού.

4. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Σε αυτή την περίπτωση έχετε τη δυνατότητα να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας στην τράπεζα της επιλογής σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της συναλλαγής είναι η δήλωση του ονοματεπωνύμου σας, καθώς και η άμεση ενημέρωση μας μέσω του τηλεφώνου επικοινωνίας μας ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail).

  • Πειραιώς: GR3101719160006916137938371
  • Alphabank:
  • Eurobank:
  • Εθνική:


Το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου και στις 4 τράπεζες είναι: ΣΑΚΙΜΠ Μ. ΑΛΗ

5. Με αντικαταβολή μετρητοίς μέσω των εταιρειών ταχυμεταφορών

Μπορείτε να καταβάλετε τοις μετρητοίς το αντίτιμο των κοσμημάτων που επιλέξατε, στην συμβεβλημένη εταιρεία ταχυμεταφορών που θα σας παραδώσει την παραγγελία σας. Η υπηρεσία ισχύει αποκλειστικά για αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Σημείωση: Με βάση των νόμο 4446/22-12-2016 δεν επιτρέπεται από την 1/1/2017 η αποστολή αντικαταβολών προς ιδιώτες (καταναλωτές) με αξία μεγαλύτερη των 500€.